€13.35

Raised

32

Heroes

< Health & Well-being

Amsterdam

KWF Kankerbestrijding

< Health & Well-being

€13.35 Raised

32 Heroes

Support KWF Kankerbestrijding | Helpfreely.org

Join our charitable Network
Shop online as usual
Brands will give away

About

KWF Kankerbestrijding is vastberaden om kanker zo snel mogelijk te verslaan. De ideale wereld is er één waarin niemand meer sterft aan kanker. Het doel: minder mensen met kanker, meer mensen die genezen en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Om dit te bereiken werven ze fondsen waarmee ze onderzoek naar kanker financieren en begeleiden.

Onderzoek toont aan dat ongezonde leefgewoonten een belangrijke oorzaak zijn van kanker. Daarom beschermen het KWF specifiek de jeugd tegen de schadelijke gevolgen van roken en geeft men voorlichting over verstandig zonnen. Op het platform kanker.nl ondersteunen ze patiënten en hun naasten met betrouwbare en actuele informatie, forums van lotgenoten en lopende onderzoeken.

Daarnaast gebruiken ze hun positie en netwerk om de effectiviteit van kankerbestrijding te vergroten. Om dat te realiseren probeert het KWF het beleid van overheid, zorgsector en bedrijfsleven te beïnvloeden. Samen met wetenschap, zorgsector, overheid en bedrijfsleven én met onze 100.000 vrijwilligers en één miljoen donateurs, groot en klein, zorgen ze ervoor dat er een dag komt waarop niemand meer hoeft te sterven aan kanker. Samen komen we steeds dichterbij.

Some of the 32 Heroes who support KWF Kankerbestrijding:

Sharing is caring! Share KWF Kankerbestrijding to help them get more Support

Helpfreely.org is not responsible for the content posted by the nonprofits present on site.