€1.83

Raised

10

Heroes

Djimba opvangt(e)huis

Stichting Djimba

< Environmental & Animal Protection

€1.83 Raised

10 Heroes

Support Djimba opvangt(e)huis | Helpfreely.org

Join our charitable Network
Shop online as usual
Brands will give away

About

Sinds 2005 is Stichting Djimba een t(e)huis voor oude, zieke en gehandicapte honden.

In een huiselijke omgeving krijgen de dieren veel persoonlijke aandacht en verzorging. Er vinden geen adopties plaats, elke hond die hier komt wonen blijft hier tot het zijn of haar tijd is.

In de afgelopen 11 jaar hebben vele honden (maar ook katten, kippen, knaagdieren) hier een laatste gouden mandje gevonden.De stichting is afhankelijk van donateurs en meters/peters maar dit dekt niet de kosten van speciale voeding en medicatie / behandelingen.Maak in de video kennis met Inger, een gehandicapt hondje wat haar hele leven op straat in Roemenie heeft weten te overleven, of ontmoet op onze website Rex als pup op straat gezet in Servie, ook gehandicapt. Bij Djimba leren ze weer hond te zijn en door goede voeding en natuurlijke beweging kunnen ze hun spieren ontwikkelen. Rex kon bij aankomst geen 5 meter lopen en wandelt nu 1 uur mee.

Of Mientje een poedeltje met suikerziekte wat sterk vermagerd en kaal bij Djimba kwam, Bonhomme die zijn hele leven als fokreutje in een kooitje had gezeten en nooit gras onder zijn voeten had gevoeld, blinde Maik die gevonden is in de binnenlanden van Spanje, drie pootjes Rubi en Quinty, Moudji de kat met suikerziekte die bij een mevrouw woonde die door haar alcoholverslaving niet voor hem kon zorgen, Lucho de poedel met epilepsie, Fientje uit Polen en zo zijn er nog vele tientallen grote en kleine honden en katten liefdevol opgevangen.

Some of the 10 Heroes who support Djimba opvangt(e)huis:

Sharing is caring! Share Djimba opvangt(e)huis to help them get more Support

Current projects

Door persoonlijke omstandigheden van verzorgers en oprichters Betty en Fred moet de Djimba familie verhuizen, dit betekent heel veel entingen, een bus huren en de nieuwe tuin omheinen zodat de dieren veilig naar buiten kunnen. Geschatte kosten totaal 3500 euro. Om een deel van deze kosten op te kunnen brengen is er op Facebook de Veiling en Verkooppagina opgezet: www.facebook.com/groups/veilingverkoopdjimba Maar elke donatie hiervoor is heel erg welkom.

Helpfreely.org is not responsible for the content posted by the nonprofits present on site.