up to 5.00 %

for your causes

$1,234.56

Total given

123

Donations

1,234

Helped NPOs

< Haus & Garten

Nederland

Dekoria

Register for free

Shop online at Dekoria

Raise funds for your Causes

Shop&Help®
and raise up to 5.00 %

About

Onze onlineshop dekoria.nl een van de grootste online shops voor textielproducten voor uw huis, met een assortiment van meer dan 50.000 artikelen van hoogwaardige maar toch voordelige stoffen, voor de decoratie uw huis, woning en kantoor. We staan vooral bekend om ons maatwerk voor raamdecoratie. Onze stoffen zijn designgericht, kwalitatief hoogwaardig, fris en volgen altijd de laatste trends.
De exclusieve creaties betoveren door hun ongeëvenaarde elegantie die ontstaat door een subtiel samenspel van fijn getekende designs, fantastische kleuren en exquise materialen.
Met prachtige kleuren en fantastische patronen bieden we input en inspiratie voor al uw fantasieën over de inrichting. Met Dekoria kunt u accenten zetten met textiel die niet alleen zichtbaar, maar ook voelbaar zijn.
De focus van ons veelzijdige productpalet wordt gevormd door raamdecoraties, zoal vouwgordijnen, gordijnen, zitkussens of tafelkleden. Als stijlvolle aanvulling op de gevarieerde textielproducten hebben we ons gespecialiseerd in stoel- en zitkussenhoezen voor IKEA-meubelen. Zo bieden wij bijvoorbeeld meer dan 100 verschillende stofpatronen aan voor de meest uiteenlopende modellen van de Ektorp-reeks.

Sharing is caring! Share Dekoria good will!