€2.44

Gesammelt

0

Heroes

Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes

< Soziale Integration und Chancengleichheit

€2.44 Gesammelt

0 Heroes

Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes | Helpfreely.org

Schließen Sie sich unserem gemeinnützigen Netzwerk an
Wie gewohnt einkaufen
Diese Marken werden eine Spende abgeben

Mehr Infos

In Nederland leven veel kinderen in armoede. Meer dan 300.000 om precies te zijn! De ouders/verzorgers van deze kinderen hebben geen geld en mogelijkheden om voor hun kind een kinderfeestje te organiseren. Langdurig leven in armoede heeft blijvende impact op kinderen. Sociale uitsluiting, onzekerheid, het niet mee kunnen doen, niet gehoord worden. Langdurige armoede geeft littekens. Het is van invloed op de persoonlijke en psychische ontwikkeling van een kind en vergroot de kans op achterstand en ongelijkheid in het heden en in de toekomst. Wij faciliteren kinderfeestjes voor kinderen die zonder onze tussenkomst hun verjaardag anders niet kunnen vieren. Persoonlijk en samen met ouders/verzorgers/ hulpverleners faciliteren en regelen wij het kinderfeestje. Alles op basis van de interesses en mogelijkheden van het kind en het gezin. Professionele verwijzers dienen een aanvraag in en onze Feest Coördinatoren gaan vervolgens aan de slag om in onderlinge afstemming het feestje te regelen. Wij vinden dat 'Elk kind telt, ongeacht de financiële situatie'. Jarig zijn en je verjaardag vieren hoort bij kind zijn. Een kinderfeestje met je vriendjes is in Nederland een traditie. Door feestjes te faciliteren kunnen ook de kinderen die het al lastig genoeg hebben, meedoen. Zo kunnen zij ook ontzorgen en genieten. Het geeft plezier, zelfvertrouwen, onderling begrip, mooie herinneringen en ervaringen. Het draagt positief bij aan groot worden.

Sharing is caring! Teilen Sie Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes, um ihnen dabei zu helfen, noch mehr Unterstützung zu erhalten

Laufende Projekte

Help ons zoveel mogelijk kinderen in Nederland een kinderfeestje te geven. In 2017 hebben we landelijk 150 feestjes gefaciliteerd. In 2018 moeten dit er 600 worden. Elke bijdrage is dus van harte welkom! Een kinderfeestje vieren wij altijd met 8 kinderen en 2 volwassenen. Er moet dus voor 10 personen entree worden betaald op een feestjeslocatie. En natuurlijk krijgen ze van ons lekker eten en drinken bij het feestje. Dus je betaalt direct mee aan de top ingrediënten van een feestje. Super bedankt alvast namens de kinderen die dankzij jouw bijdrage toch een leuke verjaardag krijgen!

Ähnliche gemeinnützige Anliegen :

Helpfreely.org ist für den Inhalt, den Charities auf ihren Websites veröffentlichen, nicht verantwortlich.