€23.28

Gesammelt

15

Heroes

< Umwelt- und Tierschutz

Nieuw Scheemda

Stichting ˊt Swieneparredies

< Umwelt- und Tierschutz

€23.28 Gesammelt

15 Heroes

Stichting ˊt Swieneparredies | Helpfreely.org

Schließen Sie sich unserem gemeinnützigen Netzwerk an
Wie gewohnt einkaufen
Diese Marken werden eine Spende abgeben

Mehr Infos

't Swieneparredies is een verrassend veelzijdig en educatief project, waarin - zoals de naam al aanduidt - het varken centraal staat. Het bezoekerscentrum is gehuisvest in een statige Oldambster boerderij, gelegen aan het Termunterzijldiep in Nieuw Scheemda . Onze doelstellingen zijn: voorlichting geven en het bewaren van cultureel erfgoed. Het varken, symbool van geluk en voorspoed, heeft het niet getroffen met de mens als zijn hoeder. 't Swieneparredies hoopt door middel van het zo objectief en breed mogelijk verschaffen van kennis en informatie, bij te dragen aan een meer respectvolle en verantwoorde omgang met het varken.

Einige der 15 Helden, die Stichting ˊt Swieneparredies unterstützen:

Sharing is caring! Teilen Sie Stichting ˊt Swieneparredies, um ihnen dabei zu helfen, noch mehr Unterstützung zu erhalten

Laufende Projekte

We hebben een stevige trailer nodig om onze varkens te kunnen vervoeren. Helaas is lenen/huren geen optie omdat de varkens de tijd moeten hebben om te wennen aan de trailer, ze erg goed zijn in dingen stuk maken en paarden de trailer vaak niet meer in willen wanneer er een varkens in heeft gezeten. Ook voor het transport van stro etc. is de trailer onmisbaar.

Ähnliche gemeinnützige Anliegen :

Helpfreely.org ist für den Inhalt, den Charities auf ihren Websites veröffentlichen, nicht verantwortlich.