€8.30

Gesammelt

2

Heroes

< Bildung

Purmerend

Stichting Africa Family Foundation

< Bildung

€8.30 Gesammelt

2 Heroes

Stichting Africa Family Foundation | Helpfreely.org

Schließen Sie sich unserem gemeinnützigen Netzwerk an
Wie gewohnt einkaufen
Diese Marken werden eine Spende abgeben

Mehr Infos

Africa Family Foundation helpt kinderen in Kenia naar school. Ook zorgen we voor alle randvoorwaarden om naar school te gaan en te kunnen studeren. Zo leggen we elektriciteit aan, creëren we studiezalen, organiseren we bijlessen en workshops. Ook zorgen we ervoor dat de kinderen die mee doen aan onze projecten, allemaal de basisfaciliteiten thuis beschikbaar krijgen: ze krijgen een matras zodat ze goed kunnen slapen en een muggennet zodat er minder kans is op malaria. Ook krijgen alle kinderen een fiets om de lange afstand naar school te kunnen overbruggen. Na de middelbare school, helpen we de jongeren verder om te kunnen studeren, totdat zij op eigen benen kunnen staan.

Einige der 2 Helden, die Stichting Africa Family Foundation unterstützen:

Sharing is caring! Teilen Sie Stichting Africa Family Foundation, um ihnen dabei zu helfen, noch mehr Unterstützung zu erhalten

Laufende Projekte

Ons fietsenproject is een enorm succes. Sommige kinderen wonen erg ver van hun school vandaan. Na de dagelijkse lange wandeling, komen de kinderen vaak uitgeput aan op school. Bovendien is de terugweg naar huis, door het donker, lang niet altijd veilig. Om hier een oplossing voor te bieden is Africa Family Foundation in samenwerking met stichting Cycling out of Poverty het fietsenproject gestart. Cycling out of Poverty produceert lokaal fietsen. De fietsen worden gemaakt door kansarme jongeren. We zoeken altijd dit soort lokale oplossingen bij projecten, zodat we ‘dubbel goed’ kunnen doen. Met de stevige fiets kunnen de kinderen de afstand naar school veilig en snel overbruggen; ze komen ‘s ochtends uitgerust aan en ze zijn ‘s avonds veel eerder thuis zodat zij meer tijd aan hun huiswerk kunnen besteden.

Ähnliche gemeinnützige Anliegen :

Helpfreely.org ist für den Inhalt, den Charities auf ihren Websites veröffentlichen, nicht verantwortlich.