€305.79

Gesammelt

7

Heroes

< Humanitäre Hilfe

Pijnacker

Outreach Support Ministries (OSM)

Stichting Outreach Support Ministries

< Humanitäre Hilfe

€305.79 Gesammelt

7 Heroes

Outreach Support Ministries (OSM) | Helpfreely.org

Schließen Sie sich unserem gemeinnützigen Netzwerk an
Wie gewohnt einkaufen
Diese Marken werden eine Spende abgeben

Mehr Infos

Hulp via kerken in West-Afrika Outreach Support (OSM) ondersteunt projecten die op eigen initiatief zijn begonnen op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs speciaal voor kinderen die anders niet naar school zouden kunnen, voedselprojecten, waterprojecten, ouderen hulp en inkomen genererende projecten enz, in Sierra Leone, Liberia en Togo. Alle projecten hebben gemeen, dat zij ten dienste staan van de allerarmsten en gedragen worden door de lokale gemeenschap.

Einige der 7 Helden, die Outreach Support Ministries (OSM) unterstützen:

Sharing is caring! Teilen Sie Outreach Support Ministries (OSM), um ihnen dabei zu helfen, noch mehr Unterstützung zu erhalten

Laufende Projekte

HELP EBOLA SLACHTOFFERTJES AAN EEN TOEKOMST Veel kinderen in Sierra Leone en Liberia hebben hun ouders en vaak ook verdere familie verloren aan ebola. Soms hebben zij zelf ook de ziekte gehad, maar het overleefd. Meestal hebben zij ook geen huis meer, omdat huizen met alles erin werden platgebrand om verdere besmetting te voorkomen. Deze kinderen zwerven nu langs de straat, zonder thuis, zonder doel, zonder houvast en zwaar getraumatiseerd. OSM vangt deze kinderen op, zoekt nog levende familie, of brengt de kinderen onder in een pleeggezin. Zij krijgen eten, kleding, een matras om op te slapen en worden geplaatst op een van de scholen die OSM runt. Ook krijgen zij psychische hulp om de trauma's te verwerken. Inmiddels is een compleet nieuwe school gebouwd en wordt een andere school uitgebreid om de toestroom van leerlingen aan te kunnen. Dit werk is nog lang niet klaar. Ook moeten er bij de 1e school nog toiletten en een waterpomp komen. Je kunt OSM helpen meer van deze kinderen op te vangen en hen een toekoms te geven door te doneren.

Helpfreely.org ist für den Inhalt, den Charities auf ihren Websites veröffentlichen, nicht verantwortlich.