€9.13

Gesammelt

10

Heroes

Huismus Bescherming Nederland Witte Mus

< Umwelt- und Tierschutz

€9.13 Gesammelt

10 Heroes

Huismus Bescherming Nederland Witte Mus | Helpfreely.org

Schließen Sie sich unserem gemeinnützigen Netzwerk an
Wie gewohnt einkaufen
Diese Marken werden eine Spende abgeben

Mehr Infos

Ons doel: MENSEN te HELPEN om voor HUISMUSSEN in de TUIN te zorgen, en de huismus MET leefomgeving in de rest van het land te BESCHERMEN. Want er zijn te veel mensen helemaal dol op deze kleine vogels om het zo maar mis te laten gaan met de mussen. . We hebben inmiddels 19 jaar ervaring met het opbouwen van HuismusHabitat, het opbouwen van een leefomgeving die voor Huismussen zo gunstig is dat ze zich daar veilig genoeg voelen om er te blijven, en er te leven. Waardoor u weer van hen kunt genieten. . We doen ons werk op veel verschillende manieren: Door mensen te helpen hun mussen terug in de tuin te krijgen. Door ingrijpen bij problemen met werkzaamheden in woonwijken. We onderhandelen met rijks-, provinciale, en lokale overheden over betere beschermingsmaatregelen voor huismussen en hun habitat, zodat de overlevingskansen van deze dieren vergroot worden. Gemeenteraadsleden benaderen met ideeën die ingebracht kunnen worden richting wooncorporaties, groenbeheerders etc. Beeldmateriaal van het leven van huismussen online en gratis ter beschikking stellen om van te leren, via YouTube. . Maar dat kost wel eens een paar centen. Dus help ons als u kunt, om die kosten te dekken. Shop met HelpFreely en de winkelier betaalt een klein deel van zijn omzet aan Huismusbescherming Nederland.

Einige der 10 Helden, die Huismus Bescherming Nederland Witte Mus unterstützen:

Sharing is caring! Teilen Sie Huismus Bescherming Nederland Witte Mus, um ihnen dabei zu helfen, noch mehr Unterstützung zu erhalten

Laufende Projekte

Zet de HUISMUS op de Kaart ! . "Zet de HUISMUS op de Kaart" is een project voor alle inwoners en inwoonsters van Nederland die dol zijn op huismussen. Het loopt al sinds 2012. Iedereen met een tuin, balkon of buitenbloempot kan er aan deelnemen. . Je bekijkt de mussen in je eigen tuin, op je eigen balkon, of in je eigen bloempot ;-) Maak er foto's van waarop te zien is wat ze doen, en hoe ze hun omgeving gebruiken. Die situatie onthou je goed, en dan ga je online naar www.huismus-waarneming.nl . Log in, en noteer er wat je gezien hebt en waar je dat gezien hebt. Vervolgens upload je je gemaakte foto's. Als dat gebeurd is kun je ook nog kijken wat andere mensen hebben ingevoerd. Je ziet geen namen en adressen, alleen foto's van de huismussen en de habitat, en een ballonnetje op de wereldkaart. Daarom heet het ook zo. Zet de HUISMUS op de Kaart dus. . Huismus Bescherming Nederland gebruikt al deze ervaringen van mensen om de huismussen en de habitat in Nederland te beschermen. Heel belangrijk bij het beschermingswerk is namelijk dat we weten waar habitat van Huismussen aanwezig is VOORdat er problemen zijn. Zodat we makkelijk kunnen laten zien "Jawel hoor, uw ecoloog heeft echt deze populatie huismussen gewoon gemist bij het inventariseren. Kijk maar naar deze foto's." Ons beschermingswerk voor de Huismus wordt er dus veel effectiever door. . . Om nu zoveel mogelijk mensen te kunnen bereiken en te zorgen dat ze mee kunnen doen is geld nodig. Daarvoor vragen we je hulp.

Ähnliche gemeinnützige Anliegen :

Helpfreely.org ist für den Inhalt, den Charities auf ihren Websites veröffentlichen, nicht verantwortlich.