€74.68

Gesammelt

66

Heroes

Al onze donaties gaan geheel naar dieren-in-nood.

Stichting Dierennood

< Umwelt- und Tierschutz

€74.68 Gesammelt

66 Heroes

Al onze donaties gaan geheel naar dieren-in-nood. | Helpfreely.org

Schließen Sie sich unserem gemeinnützigen Netzwerk an
Wie gewohnt einkaufen
Diese Marken werden eine Spende abgeben

Mehr Infos

Stichting Dierennood wil graag dieren-in-nood helpen. Gelukkig hebben dieren in Nederland het relatief veel beter dan in de meeste andere landen. Wij steunen dan ook klein-schalige hulpprojecten in diverse landen. Al deze projecten worden zeer zorgvuldig gecheckt op betrouwbaarheid, doelmatigheid en liefde voor dieren. Op onze website www.dierennood.nl zie je altijd de actuele 'Hulpactie-van-de-Maand'. Iedereen die doneert, komt bij dat project op de website te staan. Ook wordt wekelijks de tussenstand van het donatiebedrag aangepast. Alle donaties komen 100% aan deze hulpacties ten goede. Onkosten betalen wij als bestuursleden zelf. Ook organiseren wij sterilisatie-projecten, waarbij zwerfhonden en zwerfkatten onvruchtbaar worden gemaakt. Dit is uiteindelijk de enige methode die echt helpt om de enorme aantallen zwerfdieren te doen verminderen. Hierbij werken wij samen met Nederlandse en Belgische dierenartsen die op eigen kosten naar diverse asiel-klinieken gaan via ons. Op onze website staan veel voorbeelden van hoe je ons werk voor de dieren kunt steunen. Samen zwerfdieren helpen. Ze hebben onze steun heel hard nodig!

Einige der 66 Helden, die Al onze donaties gaan geheel naar dieren-in-nood. unterstützen:

Sharing is caring! Teilen Sie Al onze donaties gaan geheel naar dieren-in-nood., um ihnen dabei zu helfen, noch mehr Unterstützung zu erhalten

Laufende Projekte

Zoals al aangegeven hebben wij doorlopend een Hulpactie-van-de-Maand. Dat zijn er al meer dan 70. Sinds kort zijn wij ook begonnen met Kleine Hulpacties voor dieren-in-nood. Daarmee kunnen individuele dierenvrienden die vaak gewonde dieren letterlijk uit de goot oprapen, steun krijgen om hun goede werk te kunnen blijven doen. Wij werken als stichting met alleen vrijwilligers en hebben ook geen kosten aan huisvestiging. Hierdoor hebben wij extreem lage vaste kosten van 2 tot 3%. Gemiddeld is dat 30% bij stichtingen. Als een eerder hulpproject je aanspreekt kun je ook nog steeds voor dat specieke doel blijven doneren. De hulpverleners kunnen immers altijd donaties goed blijven gebruiken, zodat ze door kunnen blijven gaan met het helpen van dieren in vaak diepe ellende. Alvast heel veel dank voor je steun! Stichting Dierennood: Voor grenzeloze dierenliefde.

Ähnliche gemeinnützige Anliegen :

Helpfreely.org ist für den Inhalt, den Charities auf ihren Websites veröffentlichen, nicht verantwortlich.