33,57€

Gesammelt

34

Heroes

Het Blauwe Kruis van de Kust

< Umwelt- und Tierschutz

33,57€ Gesammelt

34 Heroes

Het Blauwe Kruis van de Kust | Helpfreely.org

Schließen Sie sich unserem gemeinnützigen Netzwerk an
Wie gewohnt einkaufen
Diese Marken werden eine Spende abgeben

Mehr Infos

Het Blauwe Kruis van de Kust vangt , jaarlijks 600 à 700 zwerfkatten op en 300 honden. Daarnaast worden ook nog een aantal kleine knaagdieren door ons verzorgd. Iedere dier wordt steriel gemaakt, gechipt en geregistreerd in een erkende databank en 2X ingeënt . Vaak worden dieren aangetroffen, die gewond zijn,na een aanrijding, indien mogelijk helpen wij, waar we kunnen, de operaties kosten vaak handenvol geld, maar wij hebben dit er graag voor over. Jonge katten worden, zoveel mogelijk, opgevangen, door opvanggezinnen, omdat zij, in het asiel, ziek worden en vaak sterven. De VZW staat in voor de financiële kant. De opvanggezinnen verzorgen de dieren, op vrijwillige basis en steken daar al hun liefde en tijd in. Bij de honden werken wij met 3 kynologische therapeuten. Dit om zoveel mogelijk honden terug te kunnen plaatsen, in een nieuw gezin. Wij geven ook "dienst na verkoop". Dat wil zeggen dat adoptanten, ook na adoptie ,bij ons terecht kunnen, als er problemen zijn, met hun huisdier. Iedere hond wordt ook gechipt, ingeënt en natuurlijk onderzocht, door de dierenarts. Hoofddoel is: de juiste baas te vinden, bij de juiste hond, kat of knaagdier.

Einige der 34 Helden, die Het Blauwe Kruis van de Kust unterstützen:

Sharing is caring! Teilen Sie Het Blauwe Kruis van de Kust, um ihnen dabei zu helfen, noch mehr Unterstützung zu erhalten

Laufende Projekte

Omdat wij niet alleen dierenliefhebbers zijn, maar ook milieubewust willen wij nieuwe droogkasten aanschaffen , milieuvriendelijker en zuiniger in verbruik. Voor velen een evidentie, voor een kleine VZW, is de aanschaf van een droogkast, in ons geval 2 , iets dat een hele hap uit ons karige budget kost. Onze dienstwagen heeft het opgegeven, zodat wij verplicht zijn om een nieuwe wagen te kopen. Zonder kunnen wij niet instaan voor het ophalen van verloren gelopen of gekwetste dieren. Ook dit is voor ons , natuurlijk, een zeer dure aangelegenheid.

Ähnliche gemeinnützige Anliegen :

Helpfreely.org ist für den Inhalt, den Charities auf ihren Websites veröffentlichen, nicht verantwortlich.